Vragenlijst over bacteriële vaginose

26 jan 2021
Esmée de Groodt, masterstudent geneeskunde, doet hier wetenschappelijk onderzoek naar. Help jij Esmée aan respondenten door onderstaande poster in je praktijk zichtbaar op te hangen?

Hier lees je de oproep van Esmée:

Hebt u te maken (gehad) met langdurige vaginale afscheiding en/of een vervelende geur (medische term: bacteriële vaginose)? Of kent u iemand die daar last van heeft?

Esmée de Groodt, masterstudent geneeskunde, doet hier wetenschappelijk onderzoek naar. Met haar onderzoek wil zij uitzoeken hoe bacteriële vaginose het best aangepakt kan worden, om zo een beter behandelplan op te kunnen stellen.

Uw ervaringen zijn hierbij heel leerzaam. Daarom heeft Esmée een vragenlijst ontworpen voor vrouwen die met terugkomende bacteriële vaginose te maken hebben. Wilt u Esmée helpen en een steentje bijdragen aan een beter behandelplan voor bacteriële vaginose? Vult u dan alstublieft de vragenlijst in.

Het is een uitgebreid onderzoek, hiermee wordt gehoopt voldoende informatie te kunnen ontvangen voor een stap richting een beter behandelplan. Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer een half uur in beslag nemen.

Alvast heel erg bedankt voor uw medewerking!

Voor meer informatie kunt u een berichtje sturen naar e.r.g.r.de.groodt@student.rug.nl.

De poster met de oproep

Dowload hier de poster en hang hem op!

Trefwoorden: