Vacatures Bekkenfysiotherapie

Mocht u een vacature willen plaatsen dan kan dit door de tekst van de vacature én lidmaatschapnummer (indien van toepassing) te sturen naar: info@nvfb.nl. Voor NVFB leden is dit gratis en voor niet-leden €40,- (8 weken).

Bekkenfysiotherapeut (i.o.) 12-16 uur per week, Lunetten en ’t Zand

2 november 2020

Stichting Gezondheidscentra Utrecht (SGU) bestaat uit de gezondheidscentra Lunetten, Hoograven en ’t Zand in Leidsche Rijn.

Op alle locaties werken wij met ambitieuze teams aan een sterke en brede, wijk- en doelgerichte eerstelijnszorg. Kernwaarden voor de SGU zijn: klanttevredenheid, medewerker tevredenheid en maatschappelijk draagvlak.

Naar de vacature

----------------------------------------------------------------------------------

Bekkenfysiotherapeut (in opleiding) Haarlemmermeer

9 oktober 2020

Altijd al als fysiotherapeut willen werken in een multidisciplinair team die geïntegreerde eerstelijnszorg biedt op verschillende locaties? Dan is dit je kans bij gezondheidscentra Haarlemmermeer!

Ter uitbreiding van ons team van 20 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties hebben wij een vacature voor een: bekkenfysiotherapeut (in opleiding)  minimaal 16 uur per week met mogelijkheid tot uitbreiding .

Lees de vacature

--------------------------------------------------------------------------

Vacature bekkenfysiotherapeut Almelo

1 september 2020

Mijn agenda zit overvol….

Op zoek naar ondersteuning maar ook naar uitbreiding op het gebied van bekkenfysiotherapie. Er zijn nog zoveel kansen en ontwikkelingen in ons vakgebied.

Daarnaast ben ik sportfysiotherapeut en is er koppeling tussen beide specialisaties.
Je komt in een praktijk met 3 lokaties in Almelo.

Lees de hele vacature

----------------------------------------------------------------------------------

Trefwoorden: